Kokos-banaanpudding

Heb je ‘s ochtends niet veel tijd en wil je toch van een gezond ontbijtje genieten, ga dan eens voor deze kokos-banaanpudding! Je maakt het de avond van te voren klaar en de volgende ochtend pak je het meteen uit de koelkast. Dit ontbijtje kan ook heel goed door als breakfast to go. Maak de pudding dan in een glas of bakje dat je af kan sluiten met een deksel!

INGREDIËNTEN (voor 1 persoon)chiapudding

Voor de pudding

  • 1 kleine banaan
  • 125 ml kokosmelk*
  • 1 tl kaneel
  • 1 el kokosrasp
  • 2 el lijnzaad
  • 1 el chiazaad

BEREIDING

  1. Maal de banaan, kokosmelk, kaneel en kokosrasp tot een egale massa in de blender.
  2. Schenk de massa in een bakje of glas en roer de lijn- en chiazaden er goed doorheen.
  3. Zet het geheel in een nachtje in de koelkast.
  4. Kiep het bakje de volgende morgen om op een bord of eet lekker uit het glas/bakje.
  5. Versier met vers fruit, kokossnippers, zonnebloempitten en/of superfoodbessen.

 

* Je kunt ook andere melk gebruiken, maar dan is je pudding minder stevig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>