Fruits&Nuts Cake

Deze cake moet iedereen eens geprobeerd hebben! Het is in ieder geval een van mijn favorieten! De cake is heerlijk zoet, zonder toegevoegde suiker. Daarnaast is hij gluten- en lactosevrij. Enjoy!Fruits&Nuts Cake

INGREDIËNTEN

  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 100 g amandelmeel
  • 1 el speculaaskruiden
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • Snufje zout
  • 3 el kokosrasp
  • 5 gedroogde snackvijgen
  • 3 medjool dadels
  • 2 el rozijnen
  • 3 gedroogde appelringetjes
  • 2 el hazelnoten
  • 2 el pecannoten
  • 2 el walnoten

BEREIDING

  1. Verwarm de oven op 180 ºC.
  2. Mix de eieren, bananen, speculaaskruiden, het amandelmeel, zout en bakpoeder door elkaar in de blender of keukenmachine.
  3. Snijd de gedroogde vruchten in kleine stukjes en hak de noten in stukjes.
  4. Voeg de kokosrasp, de vruchten en noten toe aan het mengsel en roer het er goed doorheen.
  5. Vul de (ingevette) cakevorm met het mengsel en bak in 30 minuten af in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>